Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pridružimo se svjetskoj akciji "Spasimo životinje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nekim zemljama, naoružani čuvari nasumce pucaju u pse na ulicama. Ubijanje iz vatrenog oružja, utapanje, vješanje, ubijanje električnom energijom samo su neki od načina na koji se neke zemlje bore s 'problemom' pasa lutalica. Pomozimo....

Ne samo da su te mjere barbarske, nego su potpuno neučinkovite s obzirom da se broj lutalica iz godine u godinu drastično povećava. 

Pročitajte i ovo Financiranje kampanje Objavljeni izvještaji Financiranje kampanje: Koalicija SDP-a potrošila više od milijun eura, HDZ gotovo polovinu platio donacijama Ilustracija prijenos bolesti Zapanjujuće istraživanje razbilo mitove o prijenosu virusa, proučili su 12 milijuna uzoraka

World Society for the Protection of Animals (WSPA) diljem svijeta šalje mobilne klinike s potrebnom opremom i lijekovima potrebnim psima u ruralnim područjima. Također, vlade i vlasnici pasa educiraju se o praktičnim rješenjima poput sterilizacije i obvezne registracije životinje. No, posla je još i više nego mnogo. 

Donacijom od samo 14 dolara mjesečno na web adresi https://www.worldsocietyprotectionofanimals.org/combo/?e24=1001&e25=0002&e26=00000002   možete postati član Animal Rescue tima i pomoći u borbi protiv okrutnosti nad životinjama diljem svijeta. Kao član, redovito ćete biti obaviješteni o programima i akcijama WSPA-a te. Dav puta godišnje dobit ćete i časopis Animals International. 

Ako ste se sažalili nad sudbinom milijuna napuštenih lutalica i želite udomiti i usrećiti nekoga od njih, ili želite pomoći na neki drugi način, u Hrvatskoj postoje mnoge udruge koje se bave tom problematikom. Evo nekih linkova.

http://www.mekesapice.hr/udomite%20psa.html

http://www.animalliberation.hr/index.php?htm=udomitelji2

http://udruga-spirit.hr/udomite_zivotinju.htm

http://www.noina-arka.hr/udomljenje.htm

http://udomitenapustenezivotinje.blog.hr/

http://www.drustvo-sapa.hr/Udomite.html

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/mali_oglasi.php

http://www.zagreb.hr/Skloniste.nsf

http://free-zg.htnet.hr/ariland/

http://www.suza.hr/

http://prijatelji.inet.hr/o%20nama

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene