Tovar, led i putovanje od nekoliko sati, ukratko je to priča o ledu koji se još u 17. stoljeću dopremao iz Konavala vlasteli u Dubrovnik. Dopremali su ga Konavljani s visine od 1200 metara, s brda Snježnice, a putovali su satima više od 40 kilometara. Danas je tradicija oživjela na Stradunu, uz neizostavno konavosko vino. Gosti su kušali autohtone sorte i ostali oduševljeni. Konavle iz godine u godinu privlače sve više gostiju, u travnju je ostvaren rast od 15 posto. Priroda, aktivan odmor, kultura i gastronomija krajnjeg juga najviše privlače Britance, Francuze i Skandinavce.


 .

Vezani članci Neotkriveni zagorski turistički biser – posjetite Hostel Wine Hill - 1 Neotkriveni zagorski turistički biser – posjetite Hostel Wine Hill Korona diktira i zimsku turističku sezonu - 1 Skijaška sezona ove će godine izgledati potpuno drugačije: Kasnije uplate, povrat sredstava, nova pravila na skijalištima...