Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Moskvi jutros izmjereno 13, a u Zagrebu samo 6°C!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I kalendarski i meteorološki smo u proljeću, no prevrtljivo vrijeme nikako da se ustali. Malo kaputa pa malo kratkih rukava i tako već mjesec dana. Slijedi nam još jedna u nizu promjena.

Idućih nekoliko dana sasvim će se sigurno zadržati promjenjivo i nestabilno vrijeme uz kišu i grmljavinu, međutim nestabilnosti su u ovom djelu godine sasvim uobičajene. Kako bude dolazilo ljeto vrijeme će postajati sve stabilnije i hladnijih razdoblja će biti sve manje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Možemo se samo nadati da će razdoblje s manje hladnih dana doći što prije. 

Sljedećih dana imajte i kišobran i sunčane naočale pri ruci jer će se vrijeme sigurno izmjenjivati.

Meteoropatima i kroničnim bolesnicima neće biti lako. Meteoropati mogu osjećati umor, pad koncentracije i glavobolje, a kroničnim bolesnicima tegobe bi mogle biti pojačane.

A tome koliko je vrijeme prevrtljivo i zanimljivo svjedoče i izmjerene temperature zraka koje vam donosimo u priloženoj tabeli.

Prema njoj, u 6 sati je u Moskvi izmjereno čak 13 Celzijevih stupnjeva, dok je u Zagrebu izmjereno samo 6.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene