U ponedjeljak se oko 14 sati prevrnuo bager u Ninu.

Galerija


U ponedjeljak se oko 14 sati prevrnuo bager u Ninu. Na fotografijama i snimci se vidi bager koji je upao u rupu iznad koje je radio.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška prometna nesreća u Turnju: U sudaru auta i motocikla poginula jedna osoba, ozlijeđene dvije Mučenje kokoši Privedena dvojica: Kaznene prijave zbog sramotne "zabave" kod Benkovca čiji je video šokirao javnost

"To se nalazi na ulazu u Nin, kad se dolazi iz Zadra. Raskopali su kružni tok, rade kanalizaciju novcem iz EU fondova", kazao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije i snimku.

Navodi da je u prolazu čuo kako se radi o novom bageru. "Sve je razbijeno, stigao je i drugi bager. Pokušava izvaditi prvi. Sve se dogodilo negdje oko 13:30", rekao je.

"Skupilo se naroda oko ovog izvrnutog bagera, to je sad atrakcija. Došla je i policija i napravila očevid", dodaje čitatelj.

"Sve se dogodilo unutar ograđenog gradilišta. To što se dogodilo nije ometalo promet", potvrdila je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin. Ozlijeđenih nema.