Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Navijač Hajduka i nekadašnji pripadnik Četvrte gardijske brigade Nikša Vrca dobro se oporavlja u zagrebačkoj bolnici. Na Facebooku je zahvalio svima na brizi i pažnji.


Nikšu Vrcu su zajedno s prijateljima prije dva dana u Zagrebu napali maskirani huligani dok su popravljali gumu na automobilu. Vrca je dobio najteže ozljede, dok su njegovi prijatelji i Zagrepčanin koji im je pomagao u mijenjaju gume, prošli bez težih ozljeda.

Vezani članci Evelino Vale, muškarac kojeg su napala trojica huligana u Puli (Foto: Dusko Marusic/Pixsell) Iznenađujuće male kazne: Od trojice napadača na umirovljenika u Puli samo jedan ide – u zatvor Policija u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Uhićeni huligani koji su upali u redakciju radio Sarajeva i novinarima prijetili smrću

Putem Facebooka zahvalio je svima na brizi i pažnji, a oglasila se i Udruga veterana četvrte gardijske s porukom da očekuju promptno ponalaženje krivaca.

Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana četvrte gardijske, kazao je za DNEVNIIK.hr kako oštro osuđuju napad te ističe da ni jedan građanin ne smije osjećati strah.

Modrić je pozvao sve navijačke skupine u Hrvatskoj da sankcioniraju takve ispade pojedinaca, a institucije da pronađu i kazne počinitelje.

"Ovakve se stvari ne smiju događati", kaže Modrić.