Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pretukli ga huligani

Udruga veterana osuđuje napad na branitelja: "Niti jedan građanin ne smije osjećati strah"

Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Navijač Hajduka i nekadašnji pripadnik Četvrte gardijske brigade Nikša Vrca dobro se oporavlja u zagrebačkoj bolnici. Na Facebooku je zahvalio svima na brizi i pažnji.

Nikšu Vrcu su zajedno s prijateljima prije dva dana u Zagrebu napali maskirani huligani dok su popravljali gumu na automobilu. Vrca je dobio najteže ozljede, dok su njegovi prijatelji i Zagrepčanin koji im je pomagao u mijenjaju gume, prošli bez težih ozljeda.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti'' Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Ovo je afera u kojoj članova HDZ-a nema''

Putem Facebooka zahvalio je svima na brizi i pažnji, a oglasila se i Udruga veterana četvrte gardijske s porukom da očekuju promptno ponalaženje krivaca.

Miljenko Modrić, dopredsjednik Udruge veterana četvrte gardijske, kazao je za DNEVNIIK.hr kako oštro osuđuju napad te ističe da ni jedan građanin ne smije osjećati strah.

Modrić je pozvao sve navijačke skupine u Hrvatskoj da sankcioniraju takve ispade pojedinaca, a institucije da pronađu i kazne počinitelje.

"Ovakve se stvari ne smiju događati", kaže Modrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene