Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novčana nagrada od 10 tisuća kuna za igru koju je raspisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a prijaviti se mogu samo pušači. Na njihovu žalost, natjecanje je u nepušenju.


Svjedočanstva o ozdravljenjima postoje. 'Prva misao mi je ujutro bila cigareta, zadnja misao navečer cigareta. Ujutro se dižem i tražim cigaretu. Užas, ja sam tri kutije dnevno pušio, četvrtu sam otvarao. Rekao sam: dosta je', ispričao je Davor.

Vezani članci Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača (Screenshot YouTube) Evo što cigarete rade vašim plućima: Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača Slika nije dostupna Uznemirujuće fotografije stigle i na kutije cigareta: Hoćete li prestati pušiti?

Iz koga se prestane dimiti HZJZ nudi mu 10 000 kuna. 'Sudionici se na natječaj mogu prijaviti od 4. studenog do 14. studenog. I ne smiju pušiti sljedećih mjesec dana. Bilo bi dobro i zauvijek', rekla je Verica Kralj, voditeljica službe za epidemilogiju kroničnih masovnih bolesti.

A sigurno već napamet znaju zašto bi to bilo dobro. 'Na prvom mjestu rak bronha i pluća, ali svi drugi karcinom imaju pušenje kao rizični čimbenik, skoro pod broj jedan', rekao je ravnatelj HZJZ-a Željko Baklaić. Pušio je i ravnatelj 30 godina.

'Kao klinac sam sa svojim društvom pušio u osnovnoj školi, i studirao sam medicinu i puno sam pušio', rekao je Baklaić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju