Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ih policija

Prepoznajete li dvojac s fotografija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za dva muškarca koje dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela prevare na štetu trgovačkih društava iz Zagreba.

Nepoznati počinitelj je u javnobilježničkom uredu krivotvorenom osobnom iskaznicom na ime direktora i odgovorne osobe trgovačkog društva iz Zagreba pokušao ovjeriti zadužnicu na višemilijunski iznos, dok je za vjerovnika bila navedena druga tvrtka istog vlasnika i direktora.

Pročitajte i ovo Policija traži ovu osobu - 2 Istraga u tijeku Prepoznajete li osobu s fotografija? Traži je policija... Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

POLICIJA MOLI POMOĆ GRAĐANA Prepoznajete li muškarca s fotografije?

Jedan muškarac za kojim se traga je neutvrđene starosti visine oko 180 cm, atletske građe, crne boje kose zalizane u lijevu stranu, odjeven u tamnu jaknu, govori bosanskim naglaskom, dok je drugi, također neutvrđene starosti - visine oko 170 cm, mršave tjelesne građe, svjetlije kose, frizura na jež.

Policija moli sve građane koji imaju saznanja o dvojcu za kojim se traga da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene