Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Plenković izrazio sućut obitelji

Preminuo Milan Ramljak, bivši potpredsjednik četiriju hrvatskih vlada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Ramljak, hrvatski pravnik, bivši potpredsjednik Vlade i ministar, preminuo je u 80. godini života.

Ramljak je bio član četiriju hrvatskih vlada. U prvoj, drugoj i trećoj bio je potpredsjednik, a u onoj šestoj pod vodstvom Zlatka Mateše nakon podpredsjedničke obnašao je i dužnost ministra pravosuđa.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji

„Poštovana obitelji, sa žalošću sam primio vijest o smrti gospodina Milana Ramljaka. Ugledan i osobno mi drag profesor Pravnoga fakulteta, znanstvenik i političar, dao je velik doprinos u svim područjima svoga djelovanja na dobrobit domovine Hrvatske.

U javnosti će gospodin Milan Ramljak ostati osobito upamćen po sudjelovanju u radu nekoliko hrvatskih Vlada na dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra pravosuđa te kao veleposlanik.

U ovim tužnim trenucima za Vašu obitelj, molim Vas da primite izraze duboke i iskrene sućuti u moje osobno ime i u ime Vlade Republike Hrvatske“, poručio je Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene