Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Preminula Njemica koja je u moru u Novigradu spašavala pijanog muža, on samo lakše ozlijeđen

Pomorska policija/Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pomorska policija/Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Nijemac (71) jučer je s 1,26 promila alkohola u krvi prelazio s plovila na gat. Spotaknuo se na uže i pao u more.

U pomoć mu je priskočila 55-godišnja njemačka državljanka, koja se također spotaknula i pala u more, pri čemu joj je pozlilo. Nakon što su joj djelatnici Hitne medicinske pomoći Umag pružili pomoć, žena je prevezena u riječku bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju", javili su iz Istarske policije. 

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

"Žena se spotaknula na identičan način i pala u more. Tada je izgubila svijest, a najvjerojatnije se i nagutala mora", pišu 24sata i dodaju da je riječ o bračnom paru. Muž je lakše ozlijeđen.

Žena je danas oko podneva podlegla ozljedama. 

"U riječkoj bolnici danas je preminula 55-godišnja njemačka državljanka kojoj je pozlilo u moru dok je spašavala 71-godišnjeg njemačkog državljanina", priopćili su iz istarske policije. 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene