Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesto pokopa nepoznato

Preminula majka Branimira Glavaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kliničkoj bolnici Osijek u utorak navečer preminula je 85-godišnja Zora Glavaš, majka Branimira Glavaša.

Ona je već dvadesetak dana bila smještena u osječkoj bolnici gdje se liječila od posljedica moždanog udara. Glavaš je bio iznimno vezan za svoju majku i često je znao reći da s ocem Ljubomirom dijeli fizičku sličnost, ali da je karakterom više na majku koju je opisao kao energičnu i izravnu' piše Slobodna Dalmacija. Ona ga je i dopratila u Hercegovinu prigodom njegova bijega iz Hrvatske, a prije četiri mjeseca kada je najavio početak gradnje svoje nove kuće u Drinovcima Glavaš je izjavio da je svojoj majci obećao da će ovogodišnji Božić zajedno proslaviti u njezinim rodnim Drinovcima.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Zora Glavaš još je 1997. godine odlukom pokojnog predsjednika države Franje Tuđmana odlikovana Spomenicom domovinske zahvalnosti. Kako doznaje Slobodna, Glavaševa majka bit će pokopana u petak 16. listopada u 13.30 sati na donjogradskom groblju gdje je prije desetak godina pokopan i njegov otac Ljubomir.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene