Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prije to nisam radio'

MILANOVIĆ POJASNIO PISMO 'Naprosto mi je sinulo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'To čak nije uobičajen način komunikacije, međutim, ovdje se zaista radi o mogućnosti da UEFA drastično kazni Hrvatsku', kaže Milanović.

Premijer Zoran Milanović objasnio je danas zašto je pisao šefu UEFE, moleći da kazna za Hrvatsku reprezentaciju zbog svastike na Poljudu ne bude izbacivanje s prvenstva.Tvrdi da nije riječ o kampanji, a govorio je i o istrazi koja još nije pronašla počinitelje.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

'Nisam to nikad prije radio i ne vidim situaciju u kojoj bih to mogao raditi ni ubuduće. To čak nije uobičajen način komunikacije, međutim, ovdje se zaista radi o mogućnosti da UEFA drastično kazni Hrvatsku, a onda će zbog toga najjadniji biti naši ljudi koji vole nogomet', rekao je premijer.

S prskalicom preskočili ogradu i svastiku na Poljudu nacrtali za 10 minuta

'Tu za mene nema politike, to je bila moja dužnost i naprosto mi je sinulo. Razmišljao sam nekoliko dana i rekao - idem napisati pismo i stojim iza svake riječi. Dalje što bude bude, na to nemam utjecaja', kaže Milanović.

'To je kao da netko u svojem stanu, a taj stadion je bio stan organizatora, nekoliko dana bio privatan posjed, napravi nered, zaprlja kuhinju i onda tražiš da netko tko je izvana dođe i kaže tko je kriv! To je teško, nije nemoguće i policija na tome radi', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene