Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković čestitao je Stipi Miočiću na pobjedi i obrani naslova svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Galerija


U čestitci predsjednika Vlade stoji: "Bravo Stipe! Obranivši po treći puta naslov svjetskog prvaka, ostvarili ste veličanstven uspjeh i upisali se u povijest UFC-a. Uz iskrene želje za mnogo daljnjih osobnih i športskih uspjeha, čestitam Vam od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno", stoji u poruci premijera Plenkovića.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović Povijest sukoba premijera i predsjednika: Od "majke lekarke" do afere Janaf i svakodnevnih prepirki Zoran Milanović Milanović vratio Plenkoviću za "šmrkavca", priznao da polemika s premijerom gubi smisao i najavio njezin kraj: "Nadam se da je to moj zadnji zapis ove sitne knjige"

Amerikanac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić obranio je rano jutros naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je na bodove u Bostonu svladao izazivača iz Francuske Francisa Ngannoua.

Miočiću je to treća obrana naslova i šesta pobjeda zaredom, a do nje je došao jer je bio bolji i aktivniji u svih pet rundi, a odluka sudaca je bila jednoglasna. Hrvat iz Clevelanda postao je tako prvi borac u teškoj kategoriji koji je triput obranio pojas. (Hina)