Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao i Kaptol

Premijer Milanović čestitao Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović uputio je u subotu čestitku vjernicima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota.

"U povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, svim židovskim vjernicama i vjernicima upućujem iskrene čestitke. Želim vam da kročite u nadolazeću novu godinu sretno i radosno i provedete je u znaku židovske izreke: Lešana tova tikatevu", stoji u čestitki.

Kardinal Bozanić čestitao židovske blagdane

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je u subotu čestitke prigodom židovskih blagdana , glavnom rabinu Židovske vjerske zajednice Bet Israel u Hrvatskoj dr. Kotelu Da Donu, rabinu Židovske općine Zagreb Lucianu Moši Preleviću te predsjedniku Koordinacije židovskih općina u Hrvatskoj dr. Ognjenu Krausu.

U svojim čestitkama kardinal upućuje svoje čestitke i molitvu Svevišnjem da nadolazeći blagdani budu ispunjeni obiljem Božjeg blagoslova, mira, dobrim djelima na radost i duhovnu dobrobit vjernika, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene