Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen na radnom mjestu

Premijer Andrej Plenkovića uputio sućut obitelji djelatnika Centra za socijalnu skrb u Đakovo

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Vlade Andrej Plenković povodom smrti djelatnika đakovačkog Centra za socijalnu skrba uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji.

"S tugom sam primio vijest da je vaš Ivan, deset dana nakon bezumnoga čina koji se dogodio u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, izgubio borbu za život.

Pročitajte i ovo Sud u Đakovu Optuženik priznao krivnju Potresno svjedočenje na suđenju za ubojstvo socijalne radnice i pravnika u Đakovu, sestra ubijene u suzama: "Rekli su mi da je moja Blaža mrtva..." Radnica postavljaju detektore metala (Foto: Dnevnik.hr) Na mjestu okrutne likvidacije Galama i psovke na djelatnike Centra za socijalnu skrb u Đakovu: Prilikom postavljanja detektora metala zabilježen novi incident

Posebno je bolno i nedopustivo što je njegov mladi život, kao i život njegove kolegice Blaženke Poplašen, naglo i tragično prekinut na radnome mjestu, u trenutku dok je predano obavljao svoju dužnost, u službi svojih sugrađana.

Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti", poručio je predsjednik Vlade Andrej Plenković. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene