Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)

Predsjednik Vlade Andrej Plenković povodom smrti djelatnika đakovačkog Centra za socijalnu skrba uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji.


"S tugom sam primio vijest da je vaš Ivan, deset dana nakon bezumnoga čina koji se dogodio u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, izgubio borbu za život.

Vezani članci Ubojstvo u Đakovu (Foto: Dnevnik.hr) Prijetio djelatnici Centra za socijalnu skrb u Đakovu: ''Nismo to zaslužili. Molim ljude da se suzdrže makar u ovim trenucima'' Načelnik PU Osječko-baranjske županije Ladislav Bece (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Policija priznala brojne propuste, smijenjen načelnik đakovačke policije: "Trebali su se više angažirati"

Posebno je bolno i nedopustivo što je njegov mladi život, kao i život njegove kolegice Blaženke Poplašen, naglo i tragično prekinut na radnome mjestu, u trenutku dok je predano obavljao svoju dužnost, u službi svojih sugrađana.

Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti", poručio je predsjednik Vlade Andrej Plenković. (Hina)