Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasmijalo ga

Premijer Andrej Plenković prepoznao otkud dolazi pitanje: ''Da nije Nova TV?'' Komentirao ga i na engleskom

Premijer Andrej Plenković na Plitvicama je govorio o cijepljenju i poručio da ministri imaju odgovornost motivirati svoje službenike i dužnosnike da se cijepe.

Premijer Andrej Plenković naglasio je da još nije čuo razuman argument onih koji odbijaju cijepljenje. Ponovio je da se neće uvoditi obvezno cijepljenje, ali i apelirao na sve da to učine.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

U Ministarstvu zdravstva vrlo je niska stopa cijepljenosti, pa je Plenković naglasio da je na ministrima da motiviraju dužnosnike i službenike u svojim ministarstvima.

Na pitanje reporterke Nove TV Petre Buljan ima li ministar Beroš još njegovo povjerenje s obzirom na to da nije ispunjen cilj procijepljenosti stanovništva, predsjednik Vlade malo je zastao, pa se nasmijao i rekao: ''Da nije Nova TV?'' Why am I not surprised'', zapitao se zašto nije iznenađen. ''Mi smo pokazali što mislimo o inicijativi oporbe, odvrtite si sjednicu sabora, pogledajte rezultat'', rekao je kroz smijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene