Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SABORU

Plenković je danas bio odlično raspoložen i nasmijan, pogledajte što je odgovorio reporterki Dnevnika Nove TV na pitanje o čemu je riječ

Aktualno Galerija Raspoloženi premijer Plenković - 3 Raspoloženi premijer Plenković - 3 Foto: DNEVNIK.hr Raspoloženi premijer Plenković - 2 Raspoloženi premijer Plenković - 2 Foto: DNEVNIK.hr Raspoloženi premijer Plenković - 1 Raspoloženi premijer Plenković - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Raspoloženi premijer Plenković - 4 Galerija 1/4 >>
Prosječna plaća saborskog zastupnika je 17 tisuća kuna. Danas su ratificirali protokol o pristupanju Finske i Švedske u NATO, pokrenuli proces promjene Ustava, izglasali povjerenje ministru Radmanu, Zakon o sigurnosti na cestama, obiteljske mirovine te povećanje rodiljnih naknada. I otišli na dva mjeseca odmora.

Saborski zastupnici ukupno su izglasali 71 zakon. Za riječ su se javili 10.000 puta.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Sankcionirani su 2518 puta. Uoči glasanja HDZ je održao sjednicu Kluba zastupnika na kojoj se prolomio pljesak.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović je li on zaslužio taj pljesak, premijer Andrej Plenković je uz smijeh odgovorio: "To smo pustili, ovaj, da djeluje da je sve dobro".

Kad ga je pitala kad će on na odmor, odgovorio je: "Mi ćemo ići ona dva tjedna, od 1. do 15. Vidite da smo dobre volje".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene