Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužio oporbu za politički pritisak

Plenković nakon privođenja više osoba zbog javnog poticanja na terorizam komentirao rad DORH-a, uputio im poruku

Privođenje nekoliko osoba koje istražuje policija je komentirao i premijer Andrej Plenković. Policija ih sumnjiči za poticanje na terorizam.

Premijer Plenković je u Crnoj Gori gdje se održava sastanak na vrhu Srednjo-europske inicijative. Novinari su ga upitali o situaciji u DORH-u, oporbu je optužio za politički pritisak na njihov rad.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Sve treba sagledati u poličkom kontekstu, kaže u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Petre Buljan, a DORH-u je bolje da se bavi terorizmom.

"Ono što je važno je da se i DORH i svi ostali bave ili djelima koja se odnose na korupciju na način da su samostalni ili nepristrani", kazao je Plenković.

"A još je važnije za Hrvatsku - da se bave djelima terorizma ili pak poticanja na terorizam i to na najozbiljniji mogući način gdje, kao što vidite, da nam politikanti nastoje slati poruke destabilizacije zemlje", dodao je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene