Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preko istarskih graničnih prijelaza od petka u Hrvatsku ušlo 123.112 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preko triju graničnih prijelaza u Istarskoj županiji - Plovanije, Kaštela i Požana - u Hrvatsku je od petka do danas u 17 sati ušlo 123.112 putnika, a izašlo 80.518, izvijestila je istarska policija.

Među putnicima koji su ušli u Hrvatsku 113.260 je inozemnih, a 9.852 domaćih.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Slika nije dostupna Istarski turistički centar Šampion hrvatskog turizma ni ovog puta nije podbacio: Do kraja rujna očekuju više od 3,2 milijuna noćenja, a ove su se sezone nadmašili sva očekivanja

Iako su jučer zabilježene najveće gužve, kako na graničnim prijelazima tako i na istarskim prometnicama, i jutros je kolona vozila na "istarskom ipsilonu" u jednom trenutku bila oko šest kilometara. Međutim na ulazu i izlazu iz zemlje se nije puno čekalo, ulazilo se i izlazilo u dva traka bez većih zastoja.

Među strancima koji su doputovali najbrojniji su bili Slovenci, Talijani i Nijemci i Austrijanci.

Tijekom jutra pojačan je bio i promet na ulazu i izlazu iz Umaga i Poreča te na mostu Mirna, no u poslijepodnevnim satima stanje se normaliziralo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene