Podsjetnik na buran tjedan iza nas donosi Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Bura je sve pomela. Mnogima pomrsila račune i na krajnjem jugu Hrvatske, munjevitom brzinom, razbuktala vatru. Pelješac se našao u plamenu na izmaku požarne sezone, a mještani su ostali u suzama.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Stiže vrijeme svega naopakog, u kojem vlast preuzimaju "lažnjaci": Tko tu pakira i zašto baš sada? Slika nije dostupna Pala je prva politička žrtva afere SMS, a po pitanju borbenih aviona se traži na način da vuk bude sit, a koza cijela

Gasi se i 'vatra' koju je zapalio najnoviji političko-obavještajni triler,  ali ni tjedan na izmaku nije ponudio odgovor: kako vozač potpredsjednika Vlade Blaž Curić s kumskim vezama zna protiv koga se vode istrage?

Jer Franju Vargu, koji je 'pao' zbog lažnih SMS poruka za Zdravka Mamića upozorio je da mu se sprema uhićenje.

Obojica sada dijele zatvor, ali i poznanstvo s Milijanom Brkićem, čije se ime veže uz aferu.

Sve ovo događa se dva tjedna uoči vukovarskog prosvjeda. Stav HDZ-a prema potezima gradonačelnika Ivana Penave je jasan.

Usred Zagreb, nepoznat netko gađao je SDSS-ove Milorada Pupovca i Borisa Miloševića - ostacima hrane.

Policija ponovno skuplja čahure na zagrebačkim ulicama! Nakon nekoliko vatrenih obračuna romskih klanova - sigurnost u Zagrebu ne piše se velikim slovom.

Provjeravati će se premijerova, ali i uloga šefa MOSTA u pisanju Lex Agrokora jer pokrenut je postupak. Ne sumnjaju u interesnu povezanost, ali zamjeraju činjenicu da o osnivanju famozne grupe Borg - javnost nije obaviještena.

O svemu tome, ali i drugim događajima koji su obilježili tjedan iza nas, više pogledajte u video prilogu Ivane Pezo Moskaljov.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr