Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Tjedan o kojem su pričali svi: Propao posao s avionima, a ministar na skliskom terenu...

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ivana Pezo Moskaljov podsjeća na događaje o kojima su u ovom tjednu pričali svi. Usred lavine koja se zakotrljala zbog borbenih lovaca, na skliskom terenu je i ministar obrane Damir Krstičević. Pola milijarde dolara vrijedan posao s Izraelcima doživio je debakl, a Hrvatska ostala bez aviona!

Pola milijarde dolara vrijedan posao s Izraelcima doživio je debakl, a Hrvatska ostala bez aviona! "Za ovu neočekivanu komplikaciju nema nikakve odgovornosti s hrvatske strane....", kazao je ministar obrane Damir Krstičević.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

Veliki vojni šoping blokirao je SAD s čijom se dozvolom Izrael ''kockao'' do kraja i nudio robu koju ne
može prodati. Ispriku nismo čuli. Jesmo li u svemu ispali naivni? "Netko mora odgovarati za nanošenje štete teško stečenom ugledu RH u svijetu. Ili Plenković, ili Krstičević", tvrdi predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Slavlje s Miloradom Dodikom zapečatilo je veleposlaničku karijeru Ivana Del Vechia. Kazna ga je sustigla iako, tvrdi, nije bio na mimohodu i neustavnoj banjalučkoj proslavi Dana Republike Srpske, tek na dogovorenom sastanku. Nakon halabuke koja se digla, Banski dvori i Zrinjevac sve su isproblematizirali, a činjenicu da je ondje bio i Dragan Čović relativizirali. "HDZ BIH je neovisna stranka od HDZ-a u Hrvatskoj, a gospodin Čović i vodstvo HDZ-a uvijek donose svoje odluke i procjene", kazao je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Slavlje s Miloradom Dodikom zapečatilo je veleposlaničku karijeru Ivana Del Vechia. Kazna ga je sustigla iako, tvrdi, nije bio na mimohodu i neustavnoj banjalučkoj proslavi Dana Republike Srpske, tek na dogovorenom sastanku. Nakon halabuke koja se digla, Banski dvori i Zrinjevac sve su isproblematizirali, a činjenicu da je ondje bio i Dragan Čović relativizirali. "HDZ BIH je neovisna stranka od HDZ-a u Hrvatskoj, a gospodin Čović i vodstvo HDZ-a uvijek donose svoje odluke i procjene", rekao je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Više o događajima koji su obilježili protekli tjedan, od podrugljive božićne čestitke građanima pravoslavne vjere sina HDZ-ovog zastupnika do kritika na račun Hrvatske liječničke komore, možete pogledati u video-prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene