Ivana Pezo Moskaljov podsjeća na događaje o kojima su u ovom tjednu pričali svi. Usred lavine koja se zakotrljala zbog borbenih lovaca, na skliskom terenu je i ministar obrane Damir Krstičević. Pola milijarde dolara vrijedan posao s Izraelcima doživio je debakl, a Hrvatska ostala bez aviona!

Galerija


Pola milijarde dolara vrijedan posao s Izraelcima doživio je debakl, a Hrvatska ostala bez aviona! "Za ovu neočekivanu komplikaciju nema nikakve odgovornosti s hrvatske strane....", kazao je ministar obrane Damir Krstičević.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Što je obilježilo dane iza nas? "Ni u koronakrizi nema očuvanja domaće proizvodnje. I dalje je sve turizam" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Što je sve obilježilo tjedan za nama: Od afere iz zagorske kleti do prvih rušenja na Banovini i rasta broja prijava za seksualno zlostavljanje

Veliki vojni šoping blokirao je SAD s čijom se dozvolom Izrael ''kockao'' do kraja i nudio robu koju ne
može prodati. Ispriku nismo čuli. Jesmo li u svemu ispali naivni? "Netko mora odgovarati za nanošenje štete teško stečenom ugledu RH u svijetu. Ili Plenković, ili Krstičević", tvrdi predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Slavlje s Miloradom Dodikom zapečatilo je veleposlaničku karijeru Ivana Del Vechia. Kazna ga je sustigla iako, tvrdi, nije bio na mimohodu i neustavnoj banjalučkoj proslavi Dana Republike Srpske, tek na dogovorenom sastanku. Nakon halabuke koja se digla, Banski dvori i Zrinjevac sve su isproblematizirali, a činjenicu da je ondje bio i Dragan Čović relativizirali. "HDZ BIH je neovisna stranka od HDZ-a u Hrvatskoj, a gospodin Čović i vodstvo HDZ-a uvijek donose svoje odluke i procjene", kazao je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Slavlje s Miloradom Dodikom zapečatilo je veleposlaničku karijeru Ivana Del Vechia. Kazna ga je sustigla iako, tvrdi, nije bio na mimohodu i neustavnoj banjalučkoj proslavi Dana Republike Srpske, tek na dogovorenom sastanku. Nakon halabuke koja se digla, Banski dvori i Zrinjevac sve su isproblematizirali, a činjenicu da je ondje bio i Dragan Čović relativizirali. "HDZ BIH je neovisna stranka od HDZ-a u Hrvatskoj, a gospodin Čović i vodstvo HDZ-a uvijek donose svoje odluke i procjene", rekao je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Više o događajima koji su obilježili protekli tjedan, od podrugljive božićne čestitke građanima pravoslavne vjere sina HDZ-ovog zastupnika do kritika na račun Hrvatske liječničke komore, možete pogledati u video-prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr