Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Knjiga okupila poznate HDZ-ovce

Predstavljena nova biografija Vladimira Šeksa: "Politički kapitalac koji je bitno odredio stvaranje hrvatske države"

Predstavljena knjiga
Predstavljena knjiga
Aktualno Galerija +0 Predstavljena knjiga Galerija 1/1 >>
Predstavljena je nova knjiga o životu Vladimira Šeksa. Djelo povjesničara Ivice Miškulina "Šeks – politička biografija" ugledalo je svjetlo dana nakon duge tri godine.

Nova biografija Vladimira Šeksa govori o bogatoj političkoj karijeri jednog od najvažnijih hrvatskih političara. Prema riječima autora, temelji se na stvarnim činjenicama i arhivskim izvorima. Na predstavljanju knjige okupili su se brojni političari poput Luke Bebića, Mire Kovača, Branka Bačića i Ivana Šukera.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku Vladimir Šeks Vjeruje u odluku Ustavnog suda Šeks opleo po Milanoviću i najavio moguće scenarije: "Ustavni sud na prijedlog Vlade može dužnost povjeriti predsjedniku Sabora"

"Radi se o političkom kapitalcu prve jakosne kategorije i u tom je smislu i strašan profesionalan izazov za jednog profesionalnog povjesničara poput mene", rekao je autor knjige Ivica Miškulin.

Svoje veselje zbog izlaska nove knjige nisu krili ni članovi HDZ-a.

"S veseljem čekam da pročitam tu knjigu jer, na kraju krajeva, puno smo tog vremena zajednički dijelili", rekao je HDZ-ov zastupnik Ivan Šuker.

"Knjigu ću rado pročitati. On je doista teški politički kapitalac koji je bitno odredio stvaranje hrvatske države", rekao je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene