Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U priopćenju za medije

Daniel Srb: 'Smjena Linića dokaz je nemoći i nesposobnosti Vlade'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao razlog Linićeve smjene navodi zemljište tvrtke "Spačva", što ga podsjeća na slučaj "Planinska" u kojem je proglašen krivim tadašnji HDZ-ov ministar Petar Čobanković, rekao je Daniel Srb.

HSP je u srijedu ocijenio kako je smjenom ministra financija Slavka Linića predsjednik Vlade Zoran Milanović još jedanput potvrdio svima poznatu činjenicu o nemoći i nesposobnosti Vlade, koja se već dvije i pol godine bavi sama sobom.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Još je mnogo toga nejasno Hoće li porez na nekretnine zaživjeti? Ako ne dođe do izmjena, zakon 2018. stupa na snagu

Slavko Linić vraća se u saborske klupe

Predsjednik stranke Daniel Srb u priopćenju za javnost ističe kako se kao razlog Linićeve smjene navodi zemljište tvrtke "Spačva", koje je procijenjeno 27 milijuna kuna više od stvarne vrijednosti, što ga podsjeća na slučaj "Planinska" u kojem je proglašen krivim tadašnji HDZ-ov ministar Petar Čobanković.

"Koja je razlika između slučaja 'Spačva' i slučaja 'Planinska? Gotovo zanemariva. Razlika je samo u iznosu od milijun kuna", ističe Srb u priopćenju. Smatra da je riječ o istim "obrascima ponašanja, samo s drugim osobama na pozicijama ministara u Vladi RH" te o istim ili sličnim posljedicama koje plaćaju građani Republike Hrvatske.

Komadina: Zoran Milanović više nema moju podršku!

Dosad nismo čuli da je neki ministar otišao iz Vlade zato što se nije složio s nekom odlukom koja je bila štetna za hrvatske nacionalne interese, ističe Srb i dodaje da su uglavnom odlazili zbog raznih afera nakon pritiska javnosti i zbog sumnji u nečasne radnje.

Srb također ističe kako će HSP, kad god bude u prilici, istupiti protiv svega što je protivno interesima Hrvatske.
(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene