Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa prije 5. kolovoza

Grabar-Kitarović i dalje ne otkriva hoće li se kandidirati: "Želja mi je da u Knin idem kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku se zahvalila svima koji joj pružaju podršku za drugi mandat, ali i dalje ne otkriva hoće li se kandidirati.

Nakon što su pojedini političari istaknuli svoje kandidature za predsjedničke izbore, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još se nije izjasnila hoće li tražiti još jedan mandat. 

Danas je pak na Facebooku zahvalila svima koji joj daju podršku za drugi mandat, a naročito HDZ-u. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tvrdi belgijski list Plenković i Grabar-Kitarović neočekivani favoriti za mjesto šefa Europske komisije

''Ovim putem zahvaljujem svima koji mi pružaju podršku za mandat predsjednice Republike Hrvatske, posebno strankama čiji sam kandidat bila i prije pet godina. Svaka podrška mi puno znači. Kad je u pitanju odluka o kandidaturi za drugi mandat, moja je velika želja da na obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Knin idem kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima, kako bi taj poseban dan za Hrvatsku ostavili izvan konteksta političke kampanje'', napisala je predsjednica na svojoj Facebook stranici.

Aktualno Gesta prodavača sladoleda ganula do suza oca djevojčice: ''Veliko hvala jer ovo još nisam doživio. Popij kavu u moje ime!'' Djevojčicu u Dubrovniku nije želio oderati za skupi sladoled (Foto: Facebook/Ivan Radošević) Djevojčicu u Dubrovniku nije želio oderati za skupi sladoled (Foto: Facebook/Ivan Radošević) Foto: Facebook/Ivan Radoševi? Djevojčicu u Dubrovniku nije želio oderati za skupi sladoled (Foto: Facebook/Ivan Radošević) Djevojčicu u Dubrovniku nije želio oderati za skupi sladoled (Foto: Facebook/Ivan Radošević) Foto: Facebook/Ivan Radoševi? +0 Djevojčicu u Dubrovniku nije želio oderati za skupi sladoled (Foto: Facebook/Ivan Radošević) Hrvatska Gesta prodavača sladoleda ganula do suza oca djevojčice: ''Veliko hvala jer ovo još nisam doživio. Popij kavu u moje ime!'' 1/3 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene