Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trupkoviću prekršajna prijava

Predsjedniku mladeži HDZ-a prijeti zatvorska kazna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekršajnu prijavu protiv dvojice mladića zbog remećenja javnog reda i mira u karlovačkom 'River pubu' karlovačka je Policijska uprava proširila i na 24-godišnji Danijela Trupkovića, predsjednika Mladeži HDZ-a Karlovačke županije i gradskog vijećnika, priopćila je policija navodeći samo njegove inicijale.

Prijava je proširena, kako se navodi, zbog naknadno prikupljenih obavijesti s djelatnicima i gostima lokala. Navođenjem zakonskog članka precizira se da se prijava protiv Trupkovića odnosi na osobu koja se 'na javnom mjestu ponašala na naročito drzak i nepristojan način, vrijeđajući građane i remeteći im mir'. Predviđena kazna može biti novčana ili zatvorska do 60 dana.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Priopćenjem se popodne oglasio i Danijel Trupković koji navodi kako mu je žao zbog događaja u kafiću, te da je ponudio svoju ostavku na dužnost predsjednika Mladeži Županijske organizacije HDZ-a, jer je 'svjestan i svoje odgovornosti'.

Tvrdi da u prijepornu događaju Mladež HDZ-a nije veličala ustaštvo te da nije razbijan inventar u kafiću. Najavio je da će dio medija koji su pisali o njegovim navodnim prijašnijim tučnjavanja tužiti sudu. 

>> Mladež HDZ-a razbijala po kafiću i prijetila utjecajnim očevima

>> Ako su mladi divljali i koketirali s ustaštvom, lete van iz HDZ-a

>> Zbog divljanja iz HDZ-a izbačen Željko Goršić junior

Policija je u istom priopćenju objavila da će prekršajno prijaviti i 19-godišnjeg Karlovčanina 'jer je dao alkoholna pića pijanoj osobi', a glasnogovornica PU-a Tanja Petrić potvrdila je da se ta prijava odnosi na konobara.

Jučer je policija izvijestila da je zbog remećenja javnog reda i mira prekršajno prijavila 24-godišnjeg Željka Goršića i 25-godišnjeg Marina G. 

Željka Goršića mlađeg je karlovački HDZ-a 'izbrisao' iz članstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene