Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u uskršnjoj čestitki poželio optimizam, nadu i radost


Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je danas uskrsnu čestitku kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj, u ime Hrvatskog sabora i svoje osobno, poželjevši da Uskrs svima donese optimizam, nadu i radost.

Vezani članci Nakon mise Plenković čestitao Uskrs (Foto: dnevnik.hr) Premijer Andrej Plenković nakon uskrsne mise: "Radimo sve što je u moći državnih institucija da poboljšamo standard ljudi" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: screenshot/Facebook) Predsjednica čestitala Uskrs putem Facebooka: "Drage Hrvatice i Hrvati..."

'Dugogodišnja ekonomska i financijska kriza, prouzrokovana djelomice i dubokom moralnom krizom društva koja se očituje u široko rasprostranjenoj korupciji i kriminalu, uzrok su velikih frustracija, razočaranja. Traženje puta iz osjećaja izgubljenosti i obeshrabrenosti hrvatskih građana zadaća je sviju odgovornih u hrvatskom društvu', poručio je Leko u čestitki.

Najjeftinija uskrsna košarica bez bakalara i poklona - 603 kune!

Naglasio je da blagdan Uskrsa i pobjeda nad silama zla vjernike nadahnjuje novom snagom i nadom u bolje sutra, putem istine, ljubavi, solidarnosti i pravednosti te je svim kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj čestitao Uskrs u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime, u želji da uskrsni blagdani svima donesu optimizam, nadu i radost. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook