Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u uskršnjoj čestitki poželio optimizam, nadu i radost


Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je danas uskrsnu čestitku kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj, u ime Hrvatskog sabora i svoje osobno, poželjevši da Uskrs svima donese optimizam, nadu i radost.

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Presretni su! Kate Middleton i princ William čestitali Meghan i Harryju na rođenju malenog dječaka Josip Bozanić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Kardinal Bozanić: Uskrs pokazuje put u obraćenje, smisao rađanja i umiranja, trpljenja i žrtve

'Dugogodišnja ekonomska i financijska kriza, prouzrokovana djelomice i dubokom moralnom krizom društva koja se očituje u široko rasprostranjenoj korupciji i kriminalu, uzrok su velikih frustracija, razočaranja. Traženje puta iz osjećaja izgubljenosti i obeshrabrenosti hrvatskih građana zadaća je sviju odgovornih u hrvatskom društvu', poručio je Leko u čestitki.

Najjeftinija uskrsna košarica bez bakalara i poklona - 603 kune!

Naglasio je da blagdan Uskrsa i pobjeda nad silama zla vjernike nadahnjuje novom snagom i nadom u bolje sutra, putem istine, ljubavi, solidarnosti i pravednosti te je svim kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj čestitao Uskrs u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime, u želji da uskrsni blagdani svima donesu optimizam, nadu i radost. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook