Gordan Jandroković i Zoran Milanović
Gordan Jandroković i Zoran Milanović Foto: pixell

Nakon što je Gordan Jandroković saborskoj zastupnici Benčić jučer poručio da se pogleda u ogledalo i otkrije svoje skrivene talente, predsjednik Milanović danas ga je oštro prozvao na Facebooku i rekao mu da se tako razgovara na stočnom sajmu.


Zoran Milanović na Facebooku se oštro osvrnuo na ponašanje predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića zbog jučerašnje izjave u kojoj je zastupnici platforme Možemo! Sandri Benčić poručio da se pogleda u ogledalo i otkrije svoje skrivene talente.

Vezani članci Crobarometar - ožujak, drugi dio - 01 Koji su političari najpopularniji? Doznajemo i koji problemi građane najviše tište te koliko njih se brine oko korone Gordan Jandroković Jandroković: "Milanović je zahtjevom DSV-u priznao svoju pogrešku, bio je nasilan i nepristojan"

"Vjerni sluga svih šefova organizacije, kako je sam nazvao HDZ, Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku zastupnicu Sandru Benčić da se pogleda u ogledalo i otkrije skrivene talente. Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti, i to s mjesta predsjedavajućeg Hrvatskog sabora. 

 

Vjerni sluga svih šefova „organizacije“ - kako je sam nazvao HDZ - Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku...

Posted by Zoran Milanović on Thursday, 8 April 2021

 

Od organizacije smo u Saboru čuli panj, smeće, pogledajte se u ogledalo... što je sljedeće? Nije se tako obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca, a s predsjedničkog stolca nije se govorilo nikada. Prošla su 24 sata od njegove retoričke bravure kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima, ali nismo čuli ni glasa od uvijek budnih zaštitarskih sljedbi i borkinja za ženska prava.

Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla, i retorički i politički, prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita, što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi organizacije", oobjavio je predsjednik.