Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči Alke

Milanović u Sinju odgovorio na poruke iz Srbije: "Ovo je naša zemlja i bit će onakva kako se dogovorimo, a dogovaramo se dobro"

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović bio je na Vojvodinom prijemu u Alkarskim dvorima uoči početka ovogodišnje Alke te između ostalog otkrio i od čega se još oporavlja nakon obljetnice Oluje.

Predsjednik Republike Zoran Milanović u Sinju je na prijemu uoči Alke rekao kako je imao sreću da je prije pet godina otvorio Alkarske dvore.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Predsjednik Milanović na otvorenju Noćnjaka 2024. - 3 Manifestacija u Zadru Milanović iz Zadra poručio: "Borite se za izvrsnost. Nema razloga da budemo europski socijalni slučaj"

"To je financirano u mandatu moje Vlade, bio je to luksuzan projekt, ali za Alku se uvijek davalo i više nego što se imalo", rekao je pa komentirao i popularne arambaše.

"Kad sam bio dijete arambaše se nisu jele ljeti, to je zimska hrana. U zadnjih 20 godina jedu se i ljeti. Jeo sam ih nakon Oluje, još se oporavljam, u pozitivnom smislu riječi", rekao je.

O komentarima da potpredsjednik Vlade Boris Milošević ide u Knin, a sela gdje žive Srbi u Hrvatskoj još nemaju struju Milanović kaže kako nije pratio što se pričalo.

"Mi smo dali sve od sebe i više od toga. Nema nikakvih međunarodnih sudionika pomirbe, ovo je naša zemlja i bit će onakva kako se dogovorimo, a dogovaramo se dobro", kaže.

Istaknuo je kako je Vlada puno važnija od Predsjednika.

"Znam to jer sam bio predsjednik Vlade. Vlada drži unutarnju i vanjsku politiku, a Predsjednik je tu da pomogne. Suradnja s Vladom je korektna, nikad neće biti savršeno", poručio je predsjednik Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene