Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Skreće se pažnja'

Karamarko: HDZ se sprema za parlamentarnu pobjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je da u njegovoj stranci nema nikakvog raskola, te da je 'takvim objedema cilj da skrenu pozornost s velike gospodarske krize'.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, Tomislav Karamarko, izjavio je danas kako se HDZ ozbiljno sprema za pobjedu na parlamentarnim izborima, te je kao insinuacije odbacio medijske tvrdnje o navodnim sukobima u stranci, ocjenjujući da se one iznose zbog skretanja pozornosti s velike gospodarske krize u Hrvatskoj.

'Nakon dvije pobjede, na izborima za Europski parlament i na lokalnim izborima, HDZ se ozbiljno sprema i za treću pobjedu u nizu - pobjedu na parlamentarnim izborima. Očito to nekima nije po volji pa insinuiraju tobožnje raskole i sukobe u stranci', navodi u priopćenju Karamarko.

Naglašava kako su neistinita medijska nagađanja o odnosima unutar HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> Karamarko osudio prodaju državnih tvrtki: 'Stalno cijedimo limun koji je već iscijeđen'

Naime, jedan dnevni list jučer je, pozivajući se na anonimne izbore iz HDZ-a, uz ostalo, ustvrdio kako 'postoje određene trzavice u najužem vodstvom' stranke.

Odbacujući te tvrdnje Karamarko ističe kako se HDZ - naprotiv - konsolidirao, 'zahvaljujući prije svega svojim poštenim i vrijednim članovima, od najmanjeg do najvećeg temeljnog ogranka'.

'U tom procesu veliki su obol dala sva stranačka tijela od Središnjeg odbora, Nacionalnog vijeća i Predsjedništva stranke, ali i najuže vodstvo stranke u kojem su moj prvi suradnik glavni tajnik Milijan Brkić, kao i politički tajnik Tomislav Čuljak', kaže Karamarko.

Zaključuje kako se sve zlonamjerne objede 'o tobožnjem raskolu u HDZ-u, koji iza sebe u ovoj godini, voljom birača, ima dvije pobjede', iznose 'isključivo u cilju skretanja pozornosti s velike gospodarske krize, pada standarda i galopirajuće nezaposlenosti'. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene