Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Predsjednički izbori

Sinčić: 'Garniture' uništile i podijelile Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Ivan Sinčić izjavio je u Vukovaru da je putujući na istok Hrvatske, kao i neki dan za posjeta Sisku, vidio kako su "garniture" uspjele uništiti i podijeliti Hrvatsku, i zato on predlaže nova rješenja i nudi novu politiku.

"Upravo zbog toga mi pozivamo i stare i mlade da nam se pridruže, odbace korumpiranu oligarhiju i ustanu u borbu protiv kriminala i tajkuna i svih onih koji su nas doveli u ovakvo stanje", rekao je novinarima Sinčić, koji se u središtu Vukovara družio s građanima i dijelio promidžbene letke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pohvale bivšeg predsjednika 'Sinčić je mlad čovjek koji je dobro detektirao probleme' Slika nije dostupna Simpatizeri Ive Josipovića 'Sinčiću su otišli protestni glasovi ljevice'

Naglasivši da se građani Vukovara suočavaju s velikim egzistencijalnim problemima, kazao je kako je "najgora stvar" što se "vrhuška i režim" sjete Vukovara samo za Dan grada, a okolnih gradova poput Vinkovaca, čak niti tada.

Sinčić: Zavod za zapošljavanje ne čini dovoljno na rješavanju nezaposlenosti

"Kazali su mi ljudi da su strašno razočarani što su u potpunosti zanemareni", dodao je Sinčić.

Na pitanje novinara da prokomentira dosadašnju kampanju njegovi protukandidata Ive Josipovića, Kolinde Grabar Kitarović i Milana Kujundžića, kazao je kako ne bi htio komentirati "njih i njihove propale politike". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene