Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvale bivšeg predsjednika

'Sinčić je mlad čovjek koji je dobro detektirao probleme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić komentirao je uspjeh predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića.

Stjepan Mesić iz stožera Ive Josipovića poručio je kako je zadovoljan uspjehom Ivana Vilbora Sinčića. 'To je vrlo mlad čovjek, ali dobro je detektirao probleme ovog društva', kaže Mesić.

Pročitajte i ovo Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću Slika nije dostupna Ministarstvo uprave Na izborima za predsjednika Republike 3.779.281 birač

'Svaki šesti Hrvat glasovao je za nas i prepoznao naš program'

Budući da Sinčić ne ide u drugi krug, Josipović i Grabar Kitarović borit će se za glasove njihovih birača. 'Bit će borba za njegove glasove, ali građani će se vladati kao kolektivni intelektualac. Sinčić je detektirao probleme, a Josipović je rekao kako se ti problemi mogu riješiti, zato će se oni nadopunjavati', zaključuje Mesić za Novu TV.

 


U stožeru Josipovića Sinčićeve zapanjujuće rezultate komentirao je i Nenad Stazić.

'Sinčiću su otišli protestni glasovi ljevice'

'Rezultat Sinčića je svojevrsno iznenađenje. Očito je da su to protestni glasovi, glasovi građana koji se distanciraju od predsjedničkih kandidata stranaka i mislim da je ta poruka vrlo važna. Treba je analizirati i to je zadaća stožera predsjednika Josipovića u ovih 14 dana - do drugog kruga izbora. To su važni birači i mislim da treba poraditi na njima, treba dobro vidjeti kako iskomunicirati donos s tom populacijom', rekao je Stazić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene