Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predsjednički izbori 2014./2015.

Grabar Kitarović posjetila Dječji dom u Nazorovoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u četvrtak, na Novu godinu Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici i uručila darove djeci bez roditeljske skrbi.

Mališani su je dočekali prigodnom pjesmom, a potom je Kolinda Grabar-Kitarović djeci dijelila pakete s igračkama, slatkiše i voće.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Slika nije dostupna UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr 'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

"Djeca su naša budućnost, a ova djeca koja su ovdje zaslužuju svu našu pažnju. Htjela bih da, između ostalog, postupak posvajanja djece konačno postane lakši i brži i da se olakša roditeljima, koji žele imati djecu, da ih imaju", istaknula je Grabar-Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović dala potporu zahtjevu za donošenjem Ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja

Treba poslati poruku brige o djeci u svim institucijama i svim dobima, vezano i uz školstvo, rekla je, dodajući kako je potrebna promjena obrazovanja od predškolske preko školske dobi do visokog školovanja.

Hrvatska, dodala je, stari, odlaze ljudi iz Hrvatske, a ove godine, kako je navela, otišlo je oko 20.000, od toga jako puno mladih i školovanih ljudi.

"Moramo učiniti sve što možemo kako bismo te ljude zadržali u Hrvatskoj i kako bismo im osigurali egzistenciju i našli poslove, ali i omogućili uvjete da mogu podizati svoju djecu i svoje obitelji", naglasila je.

Grabar-Kitarović je nakon posjeta Dječjem domu u Nazorovoj otišla u obilazak bolnice Sveti Duh. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene