Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i šale

VIDEO Iza kulisa najvažnije debate: 'Hajde da zamijenimo programe!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ocjenu svog nastupa u debati na Novoj TV predsjednički kandidati su prepustili svojim biračima, a njihovi bliski suradnici u kampanji u prostorijama Nove TV burno su pratili sučeljavanje.

Priprema za debatu predsjedničkih kandidata na Novoj TV bila je prilika za srdačan stisak ruke suprotstavljenih kandidata, ali i komplimente. Obavljali su se telefonski razgovori, prebiralo po šalabahterima i odrađivali posljednji dogovori.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednički izbori '20 posto glasača tražilo neku novu pravednost' Slika nije dostupna Na misi u katedrali Predsjednički kandidati zaželjeli - sretan Božić!

Aktualni predsjednik Ivo Josipović u šali je rekao HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović da se zamjene za programe.

"Hajde da zamijenimo programe!", rekao je Josipović, no programe ni u šali nisu zamijenili.

Istraživanje - Kakav dojam su kandidati ostavili na građane?

Predstavnici stožera sva četiri kandidata burno su pratili debatu. Udaralo se i šakama po stolu, a atmosfera se nakon početka brzo ugrijala. Dok je jedan tim na dobacivanja odmahivao glavom, druge je sve dobro zabavljalo.

Konačnu ocjenu debate kandidati su ipak prepustili drugima. No kad je sve bilo gotovo, Josipović je ostao još uvijek uz ekran.

U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo iza kulisa debate.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene