Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Foto: Afp

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je pratila Davis Cup, došla je popraviti raspoloženje u svlačionici hrvatskih tenisača.


Hrvatski par Dodig / Pavić nisu uspjeli donijeti pobjednički bod protiv Francuske koji bi značio osvajanje trofeja Davis Cupa.

Vezani članci Analiza mandata Kolinde Grabar-Kitarović - 11 Pet godina mandata Kolinde Grabar Kitarović: Uspon i pad prve hrvatske predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović Svečana večera na Pantovčaku povodom početka hrvatskog predsjedanja Vijećem EU

No, nakon poraza od Francuza u igri parova, dobro raspoložen predsjednica Kolinda Grabar-Kiatrović došla im je u svlačionicu te izgrlila hrvatske tenisače.

Ovaj poraz nije je razuvjerio da će Hrvatska sutra, kada će u pojedinačnim mečevima na teren izaći Čilić i Ćorić, osvojiti odlučujući treći bod.

"Pun sam sampouzdanja, s obzirom na ono što su pokazali u petak. Marin i Borna će biti spremni, iako će vjerojatno morat čekati do sat vremena prije meča da saznaju protiv koga će igrati. Vjerujem da će na kraju njihova kvaliteta presuditi", izjavio je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan nakon što je Francuska pobjedom u subotnjoj igri parova smanjila zaostatak i odluku o pobjedniku odgodila za nedjelju.