Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP)

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je pratila Davis Cup, došla je popraviti raspoloženje u svlačionici hrvatskih tenisača.


Hrvatski par Dodig / Pavić nisu uspjeli donijeti pobjednički bod protiv Francuske koji bi značio osvajanje trofeja Davis Cupa.

Vezani članci Zoran Milanović u Rijeci (Foto: Nel Pavletić/PIXSELL) Milanovića zaustavila policija, mislili da šverca ljude: "To su čari kampanje, pun auto i odmah si sumnjiv" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović objasnila izjavu da pravosuđe treba slušati narod

No, nakon poraza od Francuza u igri parova, dobro raspoložen predsjednica Kolinda Grabar-Kiatrović došla im je u svlačionicu te izgrlila hrvatske tenisače.

Ovaj poraz nije je razuvjerio da će Hrvatska sutra, kada će u pojedinačnim mečevima na teren izaći Čilić i Ćorić, osvojiti odlučujući treći bod.

"Pun sam sampouzdanja, s obzirom na ono što su pokazali u petak. Marin i Borna će biti spremni, iako će vjerojatno morat čekati do sat vremena prije meča da saznaju protiv koga će igrati. Vjerujem da će na kraju njihova kvaliteta presuditi", izjavio je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan nakon što je Francuska pobjedom u subotnjoj igri parova smanjila zaostatak i odluku o pobjedniku odgodila za nedjelju.