Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Foto: Afp

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je pratila Davis Cup, došla je popraviti raspoloženje u svlačionici hrvatskih tenisača.


Hrvatski par Dodig / Pavić nisu uspjeli donijeti pobjednički bod protiv Francuske koji bi značio osvajanje trofeja Davis Cupa.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Bivšu predsjednicu već dugo nismo vidjeli, ali sada se pohvalila gdje uživa, neki su joj priznali da im baš fali Srdačan pozdrav Miroslava Škore i Kolinde Grabar-Kitarović - 1 Sad si ljube ruke, a prije su se ovako častili: "Jadna je država u kojoj se predsjednica bavi srpskim čokoladicama" i "iskoristio je HDZ koliko je mogao"

No, nakon poraza od Francuza u igri parova, dobro raspoložen predsjednica Kolinda Grabar-Kiatrović došla im je u svlačionicu te izgrlila hrvatske tenisače.

Ovaj poraz nije je razuvjerio da će Hrvatska sutra, kada će u pojedinačnim mečevima na teren izaći Čilić i Ćorić, osvojiti odlučujući treći bod.

"Pun sam sampouzdanja, s obzirom na ono što su pokazali u petak. Marin i Borna će biti spremni, iako će vjerojatno morat čekati do sat vremena prije meča da saznaju protiv koga će igrati. Vjerujem da će na kraju njihova kvaliteta presuditi", izjavio je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan nakon što je Francuska pobjedom u subotnjoj igri parova smanjila zaostatak i odluku o pobjedniku odgodila za nedjelju.