U Guvernerovoj palači u Rijeci u subotu je održan dvadeseti po redu Humanitarni karnevalski bal kojem je prisustvovala i predsjednica države, Kolinda Grabar-Kitarović. Prikladno maškarama koje su u punom jeku, pojavila se u malo drugačijem izdanju od onoga u kojem je inače viđamo.

Galerija


Humanitarni karnevalski bal ove godine je prikupljao sredstva za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka te će se sav prikupljen novac utrošiti za nabavku medicinske opreme. 

Vezani članci Slika nije dostupna Polugole i toples plesačice okupirale Rio de Janeiro! Slika nije dostupna Pogledajte tko je sve došao na riječki karneval!

Uz gradonačelnika Rijeke, Vojka Obersnela, u raskošnom modro plavom kostimu pojavila se i Kolinda Grabar-Kitarović. Uzvanici bala bili su i veleposlanici iz niza zemalja. 

Do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno više od milijun kuna, javlja Novi list.

Na balu nastupili glazbenici Novosadskog Big Banda i SuperCover Banda, plesačice i pjevačice Cabaret a' la Carte, te umjetnica Ana Perišić iz Udruge Traumatic Arts, dok su voditelji bili Ivan Dorian Molnar i Ana Radišić.

Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor na engleskom i hrvatskom jeziku te pozvala sve da se dobro zabave. Istaknula je kako joj je drago vidjeti da Rijeka održava svoju tradiciju karnevala toliko živom.