Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prvi dan škole

Predsjednica se prisjetila svog prvog dana škole, djeci ispričala priču i poručila: ''Vi ste budući predsjednici, premijeri i astronauti''

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Osnovnoj školi Luka (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Osnovnoj školi Luka (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Osnovnoj školi Luka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U povodu prvog dana škole predsjednica Republike posjetila je Osnovnu školu „Luka“. Prisjetila se svoga prvog dana u školi.

''Sjećam se svojeg prvog dana osnovne škole. Kad sam ja krenula u prvi razred, bila sam silno silno uzbuđena i jako jako sretna'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pozdravljajući učenike i nastavnike Osnovne škole ''Luka''.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u školi Djeca se otrovala gumenim bombonima: Šokantna je pozadina incidenta Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

Rekla je da je škola radost, a znanje najveće bogatstvo. ''To vam mogu reći iz svoga života, što sam više učila, to sam više napredovala'', rekla je šefica države. Ispričala im je priču o sloniću Hortonu koju možete pogledati u priloženom videu, a poanta priče je da je čovjek čovjek bez obzira na svoju visinu i dob.

''Tražite da vas se poštuje, poštujte druge, ali isto tako budite hrabri u životu, budite svoji, izrazite sebe, nemojte se bojati postavljati pitanja jer nijedno pitanje nije glupo. Sva su pitanja pametna i vode rješenjima. Budite dobri prijatelji jedni drugima, čuvajte jedni druge jer škola nije samo znanje, škola je i ponašanje i društvo i naša budućnost, naša država, naša Hrvatska. Vi ste naši budući vođe, predsjednici i premijeri, a možda čak i astronauti'', poručila im je Predsjednica.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene