Biljana Gaća
Biljana Gaća Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Pixsell

Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića, u nedjelju je napao Domagoja Hajdukovića. Ekspresno je izbačen iz stranke uz poruku da je bilo kakvo nasilje, pogotovo obiteljsko, potpuno neprihvatljivo.


Predsjednica Foruma mladih SDP-a Biljana Gaća komentirala je napad na stranačkog kolegu te isključivanje drugog kolege, napadača, iz stranke.

Vezani članci Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) SDP-ov Domagoj Hajduković zbog Megglea poslao otvoreno pismo Plenkoviću: "Je li to ta sigurna Hrvatska o kojoj ste toliko govorili?" Restart koalicija u Osijeku - 1 Hajduković na predstavljanju liste poručio: "Potpuno je nevažno jeste li straight, gay, bi, ono što je jedino važno je da ste čovjek"

"Želim u osobno ime i ime SDP-a izraziti žaljenje što je došlo do incidenta", komentirala je za N1 napad na stranačkog kolegu Domagoja Hajdukovića.

"Jasno smo poručili da je nulta stopa prema nasilju jer smo Tomislava Mikulina isključili iz SDP-a. Za nasilje nema opravdanja, pogotovo što se radi o nasilju u obitelji i napadu na dužnosnika koje je u potpunosti neprihvatljivo", istaknula je Gaća te dodala kako se kod ovog slučaja može vidjeti da je kod nasilja u obitelji najteže ženama i pripadnicima LGBTQ zajednice.

Podsjetimo, Domagoja Hajdukovića fizički je napao Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. SDP ga je zato ekspresno isključio iz stranke.