Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Poziv na finalni trening Aktivne Hrvatske u Zagrebu

PR
PR Foto: PR
Uz iskusne trenere provjerite u kakvom je stanju vaše tijelo prije jeseni.

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva građane na finalni trening devete sezone na otvorenom u Zagrebu ove subote, 11. rujna u 10 sati. Trening će se održati na livadi kod Fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice (južna strana).

Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba pripremio je zanimljivo jutarnje vježbanje koje će nam dati uvid u to koliko spremni dočekujemo jesen.

„Pozivamo sve Zagrepčane da nam se pridruže na jutarnjem treningu kojim ćemo dobro aktivirati tijelo, ali i saznati koliko smo zapravo spremni za zadatke koji nas očekuju nakon odmora!“ – rekla je kineziologinja Lukrecija Dragić i dodala: „Treningu mogu pristupiti svi, radimo vlastitom težinom, trajat će 45 minuta i aktivirat će sve mišićne skupine!“

PR PR Foto: PR

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta, Hrvatskog olimpijskog odbora i drugih. Generalni partner projekta je HEP.

Svi vježbači u Zagrebu će dobiti majice za vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Dobit će i svježe Rajska rajčice, JANA vodu, a PIK Vrbovec darovat će PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Partneri projekta su Decathlon i Falkensteiner Resort Punta Skala.

Prijavite se za trening na www.aktivnahrvatska.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene