Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nagovor sina

Priča iz Slavonskog Broda dira u srce: Diplomirani ekonomist dosad je prosio pred Crkvom, a onda je upoznao jednog poduzetnika

Milivoje Đorđević (Foto: Dnevnik.hr)
Milivoje Đorđević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milivoje Đorđević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Milivoje Đorđević, diplomirani ekonomist iz Slavonskog Broda, dosad je prosio pred crkvom kako bi prehranio bolesnu suprugu i sebe. Sve dok mu nije odlučio pomoći poduzetnik Mladen Jurasović i to tako što ga je zaposlio.

Milivoje Đorđević koji je dosad prosio pred crkvom, od sada će raditi na administrativnim poslovima vezanim za prijam repromaterijala i isporuku gotovih proizvoda. Milivoje je diplomirani ekonomist, a zaposlio ga je poduzetnik Mladen Jurasović. Ideju da ga zaposle dobio je Mladenov sin Tomislav.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

"Riješio je moje životno pitanje, mene i moje supruge, tako da sada možemo živjet kao normalni ljudi. Ja sam to radio što sam morao, nisam imao drugog izbora", govori Milivoje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene