Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požari kod Rasline, Lečevice i Zemunika Gornjeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasni operativni centar (VOC) Šibenika oko 12,15 sati primio je dojavu o požaru borove šume i trave na području Rasline.

Požar gasi 20 vatrogasaca sa šest vozila uz potporu kanadera i Air Tractora, a vatra je do sada zahvatila površinu od oko dva hektara, izvijestio je VOC Divulje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna o aktualnim temama Plenković brani izgradnju kapele u Betlehemu: "Neki hodočasnik koji nije iz Hrvatske bi je mogao vidjeti pa doći recimo u Zadarsku županiju" Slika nije dostupna Dovršena istraga Epilog skandala u HRZ-u: Podignute optužnice protiv ekipe iz afere šverca oružjem, evo za što ih terete

Oko 11,56 sati VOC Splita primio je dojavu o požaru trave, makije i niskog raslinja na području Lečevica. Požar gasi 13 vatrogasaca s tri vozila iz dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Zagora i dislokacija Jastrebarsko, uz potporu dva kanadera.

U blizini ovog požarišta također gori trava i nisko raslinje na lokaciji Blace-Klis kojeg vatrogasci lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava drže pod nadzorom.

VOC Zadra u 10,25 sati primio je dojavu o požaru u miniranom području kod mjesta Trljuge-Zemunik Gornji.

Požar je gasilo 16 vatrogasaca s pet 5 vozila iz javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar i DVD Škabrnja, uz potporu kanadera i dva Air Tractora. U 12,15 sati zrakoplovi su napustili požarište, a požarište je pod nadzorom vatrogasaca, te se provodi sanacija rubnih dijelova požarišta. Izgorjelo je dva hektara trave, makije i niskog raslinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene