Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovalo 30-ak vatrogasaca

Požar u reciklažnom dvorištu u Rijeci pod kontrolom

Požar u reciklažnom dvorištu - 8
Požar u reciklažnom dvorištu - 8 Damir Skomrlj/Cropix
Aktualno Galerija Požar u reciklažnom dvorištu - 8 Požar u reciklažnom dvorištu - 8 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar u reciklažnom dvorištu - 6 Požar u reciklažnom dvorištu - 6 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar u reciklažnom dvorištu - 4 Požar u reciklažnom dvorištu - 4 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar u reciklažnom dvorištu - 3 Požar u reciklažnom dvorištu - 3 Foto: Damir Skomrlj/Cropix +0 Požar u reciklažnom dvorištu - 1 Galerija 1/5 >>
Požar koji je izbio u petak u reciklažnom dvorištu Pehlin u Rijeci stavljen je pod nadzor u petak navečer, a na požarištu je u subotu ujutro još dvadesetak vatrogasaca, doznaje se u subotu iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.

U reciklažnom dvorištu zahvaćenom požarom puno je smeća, pa ga je nužno razgrtati i gasiti do kraja. No požar su stavili pod kontrolu nešto prije 22 sata u petak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već održano 8 dražbi Rusi na Krimu prodaju 100 ukrajinskih nekretnina! Kuća jednog vlasnika posebno je interesantna

Pročitajte i ovo Tortilja čips, ilustracija Opasan izazov Poznata marka čipsa povlači se s polica nakon smrti tinejdžera! Iz kompanije poručili: "Istaknuli smo..."

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili oko 17 sati, a u gašenju je sudjelovalo 30-ak vatrogasaca iz JVP-a Rijeka, DVD-ova Sušak, Drenova-Rijeka, Halubjan iz Viškova i Čavle s 13 vozila. Prema prvim procjenama, požarom zahvaćena površina je oko 70 metara puta 40 metara, visine oko četiri metra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene