Vatrogasci, ilustracija
Vatrogasci, ilustracija Foto: Patrik Macek/Pixsell

U požaru u užem centru Bjelovara u posljepodnevnim satima došlo je do štete na dvorišnom objektu koji su koristili obližnji stanari.


Do požara je došlo 13. studenog oko 18.55 sati u Bjelovaru, u Ulici Matice Hrvatske. Izgorjele su drvene garaže i šupa te dva osobna automobila koji su se nalazili parkirani u navedenim garažama.

Požar su ugasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nastala materijalna šteta biti će naknadno utvrđena.

U tijeku je osiguranje mjesta događaja do sutra 14. studenog, kada će se u prijepodnevnim satima obaviti policijski očevid kojim će se točno utvrditi uzrok požara.

Cjepanica Brzom reakcijom spriječio požar, a one su samo promatrale i komentirale

Požar kuće u Kozaricama Šesteročlana obitelj iz Kozarica u požaru kuće ostala bez svega: "Na svu sreću, svi su živi i zdravi, ali je materijalni gubitak ogroman"

U blizini mjesta događaja nalazi Srpski kulturni centar, ali koji nije zahvaćen požarom te se ne dovodi u vezu s požarom.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju