Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar na području Kašića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na području Kašića, u Zadarskoj županiji, dojavljen je večeras u 18,45 sati u Vatrogasno operativno središte (VOS) Divulje.

Gori trava i nisko raslinje u miniranom području, a veličina područja zahvaćenog požarom nije procijenjena. Za gašenje požara od zračnih snaga na požarištu su djelovala dva protupožarna zrakoplova kanadera i dva Air Tractora. Požar je aktivan, ne širi se, i nema ugroženih objekata.

Pročitajte i ovo Ovce Kriva trava Ovce tražile travu, pa pojele 100 kilograma kanabisa: Pastir je primijetio čudno ponašanje stada Slika nije dostupna Lokaliziran požar kod Zatona

Požar kod Vrgorca, na području Prapratnice, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji je dojavljen oko 16,30 sati, lokaliziran je u 18,30 sati, a vatrogasci saniraju i čuvaju požarište.

Gori borova šuma, trava i nisko raslinje, a opožarena površina procijenjena je na 6 hektara. U gašenju sudjeluje 20-at vatrogasaca sa sedam vozila iz dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Vrgorac, a od zračnih snaga protupožarni zrakoplov kanader i helikopter s uređajem za gašenje požara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene