Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar na drniškom području pod nadzorom gasitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na minsko sumnjivom području kod zasaoka Bogatići - Miljevački plato, kod Drniša, koji je dojavljen oko 15 sati, stavljen je pod nadzor vatrogasaca oko 17,30 sati, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte Divulje.

U gašenju sudjeluje 20-tak vatrogasca iz javne vatrogasne postrojbe (JVP) Drniš i drniškog Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) sa 8 vozila, te dva zrakoplova kanadera i jedan Air Tractor. U požaru je izgorjelo 8 hektara trave i niskog raslinja.

Oko 16 sati Vatrogasni opetarivni centar Split dobio je dojavu o požaru trave i niskog raslinja uz granicu s Republikom Bosnom i Hercegovinom, sjeveroistočno od Lovreča, kod Vinice.

Gasi ga 16 vatrogasaca iz DVD Lovreč sa 5 vozila, jedan Air Tractor i dva helikoptera. Požarom je obuhvaćeno oko 50 hektara trave i niskog raslinja u blizini šume.

Oko 14,35 sati Vatrogasni opetarivni centar Split dobio je dojavu o manjem požaru trave i niskog raslinja na lokaciji Kljajići -Labinske Drage. Gasilo ga je ukupno 23 vatrogasca lokalnog DVD-a sa šest vozila i jedan Air Tractor. Požar je ugašen u 16 sati, a izgorjelo je oko pola hektara trave i niskog raslinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene