Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci još gase

Požar kod Plomina ugašen, kod Kršana i Kožljaka pod kontrolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na području Plominske gore koji je progutao više od 600 hektara bjelogorične šume, trave i niskog raslinja jutros je najprije lokaliziran a potom i ugašen, a pod kontrolu je stavljen požar na području između Kršana i Kožljaka koji se jučer ponovno rasplamsao, rekao je županijski vatrogasni zapovjednnik Dino Kozlevac.

Požar između Kršana i Kožljaka još nije ugašen, ali vatrogasci drže vatru i cijelu situaciju pod kontrolom, rekao je Kozlevac. Gasi ga sedamdesetak vatrogasaca iz cijele Istre s trideset vozila, a jutros su na mjesto požara stigla i tri kanadera.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

"Struja je za područje Kršana isključena, a prometnice koje su jučer bile zatvorene za promet ponovno su otvorene," rekao je vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac.

U tom požaru do sada je izgorjelo više od 60 hektara bjelogorične šume i niskog raslinja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene