Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretpostavlja se, kako je izvijestila osječka policija, da je vatra izazvana opuškom cigarete kojega je na suhu travu odbacio 40-godišnji Đakovčanin.


Vatra je jučer progutala oko hektar poljoprivredne površine, traktor i prikolicu. Požar je buknuo u jutarnjim satima na ograđenom prostoru s dva plastenika u blizini Đakova.

>> Promajna: U eksploziji na brodu teško ozlijeđen 19-godišnjak

Vezani članci Kreće protupožarna sezona - 3 Koliko je Hrvatska pripremljena za požare? Banožić o kanaderima i letjelicama: ''Dva su na redovnom popravku, jedan od ptice...'' Vatrogasci se uz pomoć kanadera bore sa požarom u zaleđu Vodica - 2 Otvorena sezona požara: Gorjelo u zaleđu Vodica, u pomoć došli i kanaderi

Pretpostavlja se, kako je izvijestila osječka policija, da je vatra izazvana opuškom cigarete kojega je na suhu travu odbacio 40-godišnji Đakovčanin, vlasnik plastenika.

Vatra se proširila na visoko raslinje, travu, ali zahvatila i rubni dio šume topole. Opožareno je oko hektar poljoprovredenih površina, traktor i prikolica. Vatru su ugasili pripadnici DVD-a Đakovo. (Agencija: VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook