Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagao i kanader

Lokaliziran požar kod Vodica, vatra nije bila u blizini kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokaliziran je požar koji je planuo između Srime i Vodica oko 11:30 sati. Gasili su ga air tractor i kanader, a na teren su izašla 23 vatrogasca s 9 vozila.

Vatra nije bila u blizini kuća, a prema procjenama s terena, bilo je obuhvaćeno područje duljine od 500 do 600 metara", kažu u Županijskom centru 112.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Gusti crni dim bio je vidljiv s vodičke i šibenske rive. Požar je zahvatio dio maslinika, a izgorio je i dio neobrađene površine. (MT/Hina)

Aktualno Nije prvoaprilska šala: Za kućanstva skuplji plin, a poskupljenja nisu pošteđeni ni poduzetnici +0 Plin (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Nije prvoaprilska šala: Za kućanstva skuplji plin, a poskupljenja nisu pošteđeni ni poduzetnici 1/1 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene