Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka suda

Potvrđena optužnica protiv Svilana zbog primanja mita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Županijski sud danas je potvrdio optužnicu protiv Siniše Svilana, kojega se tereti za primanje 262 tisuće eura mita od direktora produkcijske tvrtke 'Core media' Vladimira Šelebaja Selliera kako bi se njegove emisije prikazale na Novoj TV.

Svilanov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković izjavio je da je sud odlučio potvrditi optužnicu unatoč prigovorima obrane koji su bili "načelne i procesne prirode".

"Sud pritom nije ulazio u činjenična pitanja. Ide se u suđenje i očekujemo određivanje pripremnog ročišta", kazao je Visković. Dodao je da do pripremnog ročišta ne želi govoriti o mogućoj taktici obrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Palo zločinačko udruženje, među okrivljenima policajci: Za novac odavali podatke o istragama i krivotvorili pečate u putovnicama Ilustracija USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU Mito za porezne inspektore: Od besplatnog gošćenja po restoranima do građevinskih radova u kući

>> Priopćenje Nove TV

USKOK Svilana tereti da je pune tri godine primao mito za emisije "1 na 1", "U sridu", "Istraga", "Interijeri" i "Rekonstrukcija", a za prikazivanje svake emisije iz određenog projekta navodno je primao po tisuću eura. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene