Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više od 100 ljudi na terenu

Potraga za zrakoplovom nestalim kod Rakovice traje satima: "Ako se ništa ne nađe, širit ćemo potragu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Satima traje potraga za sportskim zrakoplovom tipa Cessna pod njemačkim oznakama, koji je s pilotom i troje putnika poletio iz Splita za Njemačku, te je nestao sjeverno od Rakovice.

Potraga za sportskim zrakoplovom tipa Cessna pod njemačkim oznakama, koji je s pilotom i troje putnika poletio iz Splita za Njemačku, te je nestao sjeverno od Rakovice, traje već satima.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe obavijestila je Operativni centar civilne zaštite da je zrakoplov nestao na visini od 700 metara, u 11 sati i 25 minuta.

Pročitajte i ovo Cessna u letu iz minute u minutu Vremenski uvjeti otežavaju potragu, poznato državljanstvo pilota i putnika. Žena u Brezovcu čula buku, potraga sužena

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna misterij u nepalu Nestao avion privatne zrakoplovne tvrtke s 22 ljudi

"Teško je procijeniti koliki dio terena nije pregledan. Teren je stvarno velik, više kilometara u svakom smjeru. Više informacija znat ćemo kad se ekipe vrate s terena, a ako se ništa ne nađe, širit ćemo potragu", rekao je za DNEVNIK.hr Josip Granić iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

"Uvjeti na terenu su jako loši. Trenutno pretražujemo zadnju moguću lokaciju na području Slunja, ali sve je relativno i nastavljamo dalje", rekao je ranije za DNEVNIK.hr voditelj smjene u operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave karlovačke, Damir Danilović.

Sve o potrazi možete pratiti >>OVDJE.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene