Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30 spasilaca u potrazi

Potraga za Alenom Poropatom - GSS pretražuje teren oko Buzeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak spasilaca iz riječke postaje Hrvatske gorske službe spašavanja s nekoliko kolega iz drugih gradova jutros je na vlastitu inicijativu krenulo pretraživati dio terena od Buzeta prema Učki u potrazi za Alenom Poropatom (1974.) iz Rijeke, koji je nestao 29. svibnja i otad mu se gubi svaki trag.

Kiša nije omela početak današnje potrage koja će trajati do smiraja dana. Zabrinuti Alenovi susjedi i prijatelji pokrenuli su široku potragu preko Facebookove grupe 'Nestao Alen Poropat - Šole', koja je okupila više od 10.000 članova, priopćila je Gorska služba spašavanja.

Nedavno su pozvali predsjednika Ivu Josipovića i premijerku Jadranku Kosor da se zauzmu da službenu istragu traje kao i u slučaju nestale Antonije Bilić.

Alen se, kako se navodi na stranici MUP-a, s adrese prebivališta udaljio sivim skuterom piaggiom 29. svibnja u 10 sati odjeven u kariranu košulju kratkih rukava, plave traperice i smeđe cipele. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ga 22 dana Više ne znaju gdje da ga traže: 'Trebalo je brže locirati signal mobitela' Slika nije dostupna Prijatelji ga traže Mobitel nestalog Alena Poropata lociran uz granicu sa Slovenijom

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene