Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestanak prijavio prijatelj

Potraga za 77-godišnjim ribarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za nestalim ribarom 77-godišnjim M.G., koji je prije četiri dana iz Trogira isplovio na pet metarskoj barci, od ponedjeljka u 15 sati u akvatoriju Šolte, Drvenika i Čiova tragaju brodice Trogir i Marjan lučkih ispostava Trogir i Milna.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru vijest o nestaloj osobi primila je u ponedjeljak u 14.20 sati od PU Splitsko-dalmatinske. Policiji je prijavu podnio prijatelj nestalog zabrinut što se nestali ribar ne javlja na mobilni telefon.Prema njegovim riječima, zadnji put je kontaktirao nestalog pred njegov odlazak u četvrtak, 23. veljače prema otočićima Krknjaši u blizini Drvenika Velog.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Nestali ribar isplovio je na crveno bijelom gliseru s kabinom marke Elan, imena Tijana.Zadnja lokacija mobilnog telefona zabilježena je 23. veljače u blizini brodogradilišta Brodotrogir, nakon čega nema više zabilježenih poziva, te je mobilni telefon isključen, priopćila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministartva prometa i infrastrukture. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene